Gourmetkock eller applikationskonsult? Varför inte både och!

Uppskattar du, liksom Nicke och Johanna, matlagning, gemenskap, skratt och leverans av  grymma systemlösningar? Med många nya kunder och spännande projekt på gång har vi nu behov av fler seniora applikationskonsulter inom CRM.

Endeavor systematiserar, effektiviserar och förenklar kundens affärsprocess genom smarta digitala lösningar i Microsofts produkter till en rad olika branscher. Vår styrka är människorna som jobbar hos oss. De flesta av oss är konsulter som varje dag arbetar helhjärtat med att skapa lösningar för att frigöra tid åt våra kunder som de istället kan lägga på meningsfulla aktiviteter. Klicka här om du vill veta mer om oss. 

 

Arbetsuppgifter:

I denna tjänst kommer du att leverera smarta digitala lösningar till våra kunder i Microsoft Dynamics 365. I rollen som applikationskonsult kommer du att arbeta med implementationsprojekt för nya kunder samt förvaltning och vidareutveckling av befintliga.

Du är delaktig i hela projekt, från förstudie till uppsättning och utbildning och har en nyckelroll i att ta fram lösningar. Detta gör du i olika projektgrupper, där du samarbetar tätt med andra applikationskonsulter, utvecklare, lösningsarkitekter och projektledare.

Vi vill att du arbetar från den plats där du trivs bäst, om det så är på kontoret eller ute hos kund. Det viktiga för oss är att du känner dig som hemma på kontoret samtidigt som du till fördel stöttar och läser av behov när du arbetar hos kund.

Som applikationskonsult har du en konsultchef som tillsammans med dig, ser till att du når din fulla potential och hela tiden utvecklas hos oss. Vi vill såklart att du ska ha en sund balans i projekten vilket ni stämmer av vid era veckoavstämningar.

Endeavor utmanar dig ofta och ger dig stort inflytande över projektens form, samtidigt som vi alltid finns där och stöttar när du behöver oss

Detta erbjuder vi dig:

 • En arbetsplats med fina och centralt belägna kontor i Stockholm, Göteborg och Jönköping.
 • Ett gäng glada, engagerade, kompetenta och positiva kollegor i en platt organisation där vi hjälper varandra oavsett vad.
 • En arbetsmiljö där ditt engagemang för din individuella och företagets framtida utveckling värderas högt.  Vi vill att du ska växa hos oss och tror att med rätt driv kan du gå hur långt som helst!
 • Några seniora och (snart) gråhåriga som jobbat väldigt länge inom CRM- och affärssystem blandat med juniora (läs fräscha) medarbetare som alla tycker om att ha roligt tillsammans.
 • Vinstdelning istället för provision – vi alla bidrar lika mycket till Endeavors framgång och delar lika oavsett roll.
 • Bra förmåner som bland annat innehåller konkurrenskraftigt pensionspaket, 6 veckors semester, halvdagar innan röd dag, årlig konferensresa till spännande platser och friskvårdsbidrag.
 • Vi har lyckats behålla en familjär kultur trots att vi växer snabbt- vilket vi givetvis tänker fortsätta med!
 • På tal om familj värderar vi privatlivet väldigt högt och ser till att alla medarbetare hos oss har den flexibilitet som krävs för att få ihop allt både på jobb och hemmaplan.

Vem är du? 

Har du erfarenhet av att jobba med Microsoft Dynamics 365 CE så är du snabbt igång med kunduppdrag hos oss. Har du jobbat i liknande roll fast i något annat system, utbildar vi dig och ser till att du får den produktkunskap du behöver för att lyckas i rollen.

Vi söker dig som har:

 • Inställningen att problem är till för att lösas tillsammans med trevliga kunder och kollegor.
 • En vilja att ständigt utmana dig själv och agera på möjligheter.
 • Erfarenhet av att identifiera och utveckla processer i CRM, om inte i en konsultroll så har du varit delaktigt i implementationsprojekt eller förändringsarbete på andra sätt– kanske som processägare eller super-user?
 • En förståelse för vikten av att sätta sig in i kundens behov och skapa lösningar proaktivt.
 • Arbetat med kravställning och identifiera behov i kundprojekt.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
 • B-körkort

En sista grej!

Endeavor består av ett stort gäng med hobby-titlar, där vi ser väldigt mycket fram emot att lära känna din. Hos oss hittar du allt i från bagare, boxare, golfare, chillare, cyklare, yoga-utövare, mamma-tränare, läsare, powerwalkare, löpare, handboll/fotbollstränare, ironman-deltagare, matlagare, gymmare, skidskytte-os-deltagare, hockey-tittare, paddel-utövare, fiskare, triathlon-are, programmerare, frisbeegolfare och skidåkare till äventyrare.

Plats:

Jönköping, Stockholm eller Göteborg.

Har vi fångat ditt intresse?

Du behöver inte ens bifoga ett CV. Fyll bara i formuläret direkt på din dator eller mobila enhet och klickar på ”Skicka in”-knappen. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du några frågor om tjänsten eller andra funderingar vill jag jättegärna att du hör av dig till mig på terese.karlsson@endeavor.se

 

Ansök utan CV