Jobba extra endeavor

Senior applikationskonsult

Det händer mycket på Endeavor just nu! Med många nya kunder och spännande projekt på gång har vi nu behov av minst en senior applikationskonsult.  Vill du vara med i ett team där just din insats kommer att göra stor skillnad? Älskar du att sätta dig in i kunders behov inom försäljning, kundtjänst och marknadsföring och dessutom leverera grymma lösningar? Trivs du i en grupp där höga ambitioner och höga skratt går hand i hand? Då ska du söka redan idag!

Beskrivning av tjänsten

I rollen som applikationskonsult kommer du att arbeta med implementationsprojekt för nya kunder samt förvaltning och vidareutveckling av befintliga kunder. Du är delaktig i hela projekt, från förstudie till uppsättning och utbildning och har en nyckelroll i att ta fram lösningar. Till din hjälp har du våra kunniga lösningsarkitekter, utvecklare och övriga applikationskonsulter. Har du dessutom erfarenhet av att jobba med Microsoft Dynamics 365 så är du snabbt igång med kunduppdrag hos oss.

Vem är du?

För att göra ett bra jobb och trivas på Endeavor behöver du vara lyhörd, van att ta egna initiativ och tycka om att jobba i nära samarbete med andra. Du vill ständigt utvecklas och lära dig nya saker, något som gör dig ambitiös och framåt i dina projekt. Du vet hur viktigt det är att ta dig tid att sätta dig in i kundens behov och komma med proaktiva lösningar. Med ett skönt driv och högt engagemang ger du dig gärna in i nya projekt och självklart har du ett genuint intresse för CRM- och/eller ERP-system.

Du har erfarenhet av att identifiera och utveckla processer, om inte i en konsultroll så har du varit delaktigt i implementationsprojekt eller förändringsarbete på andra sätt. Kanske har du varit processägare eller super-user? Att jobba med kravställning och att identifiera behov har i alla fall funnits bland dina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder

På Endeavor blir du en del av ett glatt gäng som har stor erfarenhet av att jobba med CRM- och ERP-projekt mot kunder i olika storlekar i många olika branscher. Det finns en vinnarmentalitet som visar sig både när det kommer till utmaningen i att hitta nya lösningar som gör skillnad för våra kunder, till när vi kör en pingisturnering eller går iväg på en boulelunch. Att ha roligt ihop och göra saker tillsammans ger oss energi och skapar glädje och sammanhållning både privat och på jobbet. I våra nyrenoverade och centralt belägna lokaler finns allt du behöver för att trivas och kunna göra ett bra jobb.

Som en del av CRM Partner Group har vi dessutom 400+ europeiska kollegor som vi kan samarbeta med för att kunna erbjuda värdefulla och innovativa lösningar med fokus på våra kunder. Genom gruppen är vi också medlemmar i Microsoft Dynamics Inner Circle, något som gör oss till en av de mest värdefulla och strategiska Microsoft-partners i världen. Läs gärna mer om oss här.

Ansök redan idag!

Vi intervjuar löpande och tjänsten kommer tillsättas när vi hittar rätt person som med engagemang och nyfikenhet vill ha roligt och utvecklas på jobbet tillsammans med oss!