Karriär på Endeavor

Digital stjärna till vår support

Nu förstärker vi vårt Customer support team

Heter du Henrik och gillar affärssystem? Eller Daniel och triggas av utmanande problemlösningar? Ta då chansen att bli Henrik no.4 eller Daniel no.3 hos Endeavor när vi nu behöver en ny stjärna till vår support. 

Här trivs du bäst om du är den som triggas av att lösa våra kunders utmaningar i sina affärssystem! Många ärenden går ut på att guida användare till hur man kan komma runt problem eller lösa problem i deras system. Alltså….vi behöver dig som har bred verksamhetskunskap och helst erfarenhet av affärssystem! 

Beskrivning av tjänsten

I den här tjänsten kommer du i första hand jobba mot de av våra kunder som har ett supportavtal. De flesta ärendena kommer in via en support-mejl men ibland även via telefon. Till din hjälp har du både dina kollegor och Microsoft när du inte hittar lösningen själv. 

Din profil

För att lyckas i tjänsten behöver du vara innovativ och lösningsfokuserad. Du är serviceinriktad och trivs med att ge support till andra. Du behöver ha förmågan att på ett pedagogiskt sätt förklara för kunden samt kunna arbeta strukturerat och proaktivt. 

Vi söker dig som: 

  • Har förståelse för verksamhetsprocesser och problem som kunden kan stöta på i sin vardag 
  • Har erfarenhet av affärssystem 
  • Vågar ta egna beslut baserade inom dina kunskapsramar 
  • Kan hantera olika typer av kunder och situationer 
  • Är bra på att söka information/var du skall fråga för att lösa problemen 
  • Är självgående och kan ta egna initiativ 

Vi ser gärna att du även: 

  • Har en relevant högskole-/eftergymnasial utbildning 
  • Har tidigare erfarenhet av arbete i en supportfunktion 
  • Har erfarenhet av Microsoft Dynamics 365 och /eller NAV/Business Central 

Hos oss får du

För rätt person erbjuds en intressant tjänst i ett dynamiskt, framgångsrikt företag i en spännande bransch. Tjänsten ger dig möjlighet att vara innovativ och att påverka både din egen och företagets utveckling. Här finns goda utvecklingsmöjligheter både internt och inom CRM Partners Group.

Kort om oss

Endeavor systematiserar, effektiviserar och förenklar kundens affärsprocess genom smarta digitala lösningar. Företaget grundades 2013 och vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm och Jönköping. Sedan mars 2018 ingår vi i CRM Partners Group, som för sjätte gången utsetts till medlem i ”Microsoft Dynamics Inner Circle”. Detta gör oss till en av de mest värdefulla och strategiska Microsoft-partners i världen. Läs gärna mer här.

Ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas när vi hittar rätt person som med engagemang och nyfikenhet vill ha roligt och utvecklas på jobbet tillsammans med oss!