Systemutvecklare Dynamics

Vill du föra utvecklingen framåt?

Gillar du utveckling, förändring och effektivisering? Som utvecklare hos oss blir du kollega med ett gäng drivna och glada personer som på ett strukturerat sätt tar fram och administrerar smarta systemlösningar till våra kunder. Vi är tekniskt mycket skickliga och älskar att testa nya idéer. När vi nu letar en ny kollega vill vi ha dig som har en stark vilja att ständigt utvecklas, som är ambitiös och vill framåt i dina projekt samtidigt som du är lyhörd för kundens behov. Vi söker helt enkelt dig som ser jobbet som en fantastiskt rolig och utvecklande del av livet.

Har du ett genuint intresse för IT samt gillar att programmera och ta fram lösningar som skapar nytta? Då tror vi att du vill vara med på vår fortsatta framgångsresa när vi bygger vidare på vårt område inom CRM- och ERP-system.

I rollen som utvecklare arbetar du både med implementationsprojekt av affärssystem hos nya kunder, samt assistans och vidareutveckling av befintliga kunder. I implementationsprojekten ligger fokus på den tekniska lösningen samt utvecklingen av kundunika anpassningar. Du kommer även att bygga integrationer mellan affärssystemet och omkringliggande system.

Samarbetet med våra befintliga kunder är mycket tätt och utvecklande och består av löpande utveckling av kundens systemlösning. En viktig del i arbetet är att föreslå förbättringar, verksamhetsförändringar samt att utveckla systemet för att effektivisera kundens verksamhet.

För att passa för rollen har du:

  • Relevant eftergymnasial utbildning inom IT, data- eller systemvetenskap med inriktning mjukvaruutveckling, programmering eller motsvarande.
  • Kunskaper inom objektorienterad programmering; C#, Javaskript eller SQL.
  • Erfarenhet av Microsoft Dynamics 365/NAV eller andra CRM-/affärssystem.
  • Du gillar att utveckla och är nyfiken på att lära dig nya saker.
  • Trivs att arbeta i projekt och direkt mot kund.

Dessutom är du en lösningsfokuserad, professionell och kommunikativ lagspelare som är nyfiken, vill utvecklas, gillar tekniska utmaningar och har ambitionen att vara landets vassaste utvecklare inom Microsoft Dynamics.

Ansök

Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas när vi hittar rätt person som med engagemang och nyfikenhet vill ha roligt och utvecklas på jobbet tillsammans med oss!