Jobba på Endeavor_Patric spelar golf

Systemutvecklare som vågar utmana Patrics kod- eller golfskills – är det du?

Som systemutvecklare hos oss blir du kollega med Patric, som utöver golfen tar fram smarta systemlösningar till våra kunder. Vi är tekniskt mycket skickliga och älskar att testa nya idéer. Vi söker dig som älskar faktumet att du arbetar med något som tidigare varit din stora hobby eller är din nuvarande passion.

Endeavor systematiserar, effektiviserar och förenklar kundens affärsprocess genom smarta digitala lösningar i Microsofts produkter till en rad olika branscher. Vår styrka är människorna som jobbar hos oss. De flesta av oss är konsulter som varje dag arbetar helhjärtat med att skapa lösningar för att frigöra tid åt våra kunder som de istället kan lägga på meningsfulla aktiviteter. Klicka här om du vill veta mer om oss. 

 

Arbetsuppgifter:

I rollen som systemutvecklare här på Endeavor arbetar du både med implementationsprojekt av affärssystem hos nya kunder, samt assistans och vidareutveckling av befintliga kunder.

I implementationsprojekten ligger fokus på den tekniska lösningen samt utvecklingen av kundunika anpassningar. Du kommer även att bygga integrationer mellan affärssystemet och omkringliggande system.

Samarbetet med våra befintliga kunder är mycket tätt och består av löpande utveckling av kundens systemlösning.

En viktig del i arbetet är att föreslå förbättringar, verksamhetsförändringar samt att utveckla systemet för att effektivisera kundens verksamhet. Detta gör du i olika projektgrupper, där du samarbetar tätt med andra utvecklare, applikationskonsulter, lösningsarkitekter och projektledare.

Som systemutvecklare hos oss har du en konsultchef som tillsammans med dig, ser till att du når din fulla potential och hela tiden utvecklas hos oss.

Endeavor utmanar dig ofta och ger dig stort inflytande över projektens form, samtidigt som vi alltid finns där och stöttar när du behöver oss.

Detta erbjuder vi dig:

 • En arbetsplats med fina och centralt belägna kontor i Stockholm, Göteborg och Jönköping.
 • Ett gäng glada, engagerade, kompetenta och positiva kollegor i en platt organisation där vi hjälper varandra oavsett vad.
 • En arbetsmiljö där ditt engagemang för din individuella och företagets framtida utveckling värderas högt.  Vi vill att du ska växa hos oss och tror att med rätt driv kan du gå hur långt som helst!
 • Några seniora och (snart) gråhåriga som jobbat väldigt länge inom CRM – och affärssystem blandat med juniora (läs fräscha) medarbetare som alla tycker om att ha roligt tillsammans.
 • Vinstdelning istället för provision- vi alla bidrar lika mycket till Endeavors framgång och delar lika oavsett roll.
 • Bra förmåner som bland annat innehåller konkurrenskraftigt pensionspaket, 6 veckors semester, halvdagar innan röd dag, årlig konferensresa till spännande platser och friskvårdsbidrag.
 • Vi har lyckats behålla en familjär kultur trots att vi växer snabbt – vilket vi givetvis tänker fortsätta med!
 • På tal om familj värderar vi privatlivet väldigt högt och ser till att alla medarbetare hos oss har den flexibilitet som krävs för att få ihop allt både på jobb och hemmaplan.

Vem är du?

Du är en lösningsfokuserad, professionell och kommunikativ lagspelare som är nyfiken, vill utvecklas och gillar tekniska utmaningar.  Din vilja att hjälpa andra kommer att vara mycket uppskattad, likaså ditt fokus på att skapa kundnytta.

Vi söker dig som har:

 • Inställningen att problem är till för att lösas tillsammans med trevliga kunder och kollegor.
 • En vilja att ständigt utmana dig själv och agera på möjligheter.
 • Trivs att arbeta i projekt och direkt mot kund.
 • Eftergymnasial utbildning inom IT, data- eller systemvetenskap med inriktning mjukvaruutveckling, programmering eller motsvarande.
 • Goda kunskaper i objektorienterad programmering; C#, JavaScript eller SQL.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Lite extra fint är det om du har erfarenhet systemutveckling i Microsoft Dynamics 365 eller andra CRM-system, men kan du C# eller JavaScript som en dans är du snart uppe på CRM-banan här hos oss.

En sista grej!

Endeavor består av ett stort gäng med hobby-titlar, där vi ser väldigt mycket fram emot att lära känna din. Hos oss hittar du allt i från bagare, boxare, golfare, chillare, cyklare, yoga-utövare, mamma-tränare, läsare, powerwalkare, löpare, handboll/fotbollstränare, ironman-deltagare, matlagare, gymmare, skidskytte-os-deltagare, hockey-tittare, paddel-utövare, fiskare, triathlon-are, programmerare, frisbeegolfare och skidåkare till äventyrare.

Plats:
Jönköping, Stockholm eller Göteborg.

Har vi fångat ditt intresse? Du behöver inte ens bifoga ett CV. Fyll bara i formuläret direkt på din dator eller mobila enhet och klickar på ”Skicka in”-knappen. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du några frågor om tjänsten eller andra funderingar vill jag jättegärna att du hör av dig till mig på terese.karlsson@endeavor.se

 

Ansök utan CV