Kunder som utvecklat sina affärsprocesser

I all kontakt med våra kunder har vi som mål att förenkla och effektivisera affärsprocesserna med smarta och innovativa lösningar. Här kan du läsa om några av våra kunder som nu fått ordning och reda på sina affärer med våra systemlösningar

Kontakta oss
Säljprocessen

Kundcase

Optidev

Flexibilitet och långsiktighet var avgörande när Optidev valde Microsoft Dynamics 365 som systemlösning. Med integration till Microsoft Dynamics NAV och QlikView för Business Intelligence har Optidev fått en helhetslösning som kan växa och utvecklas i samma takt som företaget.

Markslöjd

Effektivitet, frihet och spårbarhet var de direkta effekterna när Markslöjd efter ett gediget bakgrundsarbete valde Microsoft Dynamics 365 som sitt CRM-system.

Maurten

Tillsammans med Endeavor och den digitala byrån Star Republic har Maurten på kort tid lanserat en global e-handelssite tajt integrerad med Dynamics NAV och en helautomatiserad tredjeparts logistiklösning.

Tingstad

Tingstad_mini

Mobiliteten som Tingstad papper fick efter Endeavors systemlösning har gett deras säljare en smidigare tillgänglighet att kunna samla och söka information innan, under och efter kundbesök.

Jetshop

Jetshop_mini

Jetshop har nu processer som är integrerade med varandra samt en ökad översikt, vilket krävs för att de ska kunna driva sin verksamhet.

Constructor

Constructor_mini

Samarbetet mellan Constructor och Endeavor resulterade i en framgångsrik marknadsföring med smart marknadsstöd.

IP-Only

ip-only-mini

Automatiseringen som IP-Only fick med Microsoft Dynamics CRM gjorde att de kunde minska administrationen och få en bättre kontroll och uppföljning.

Kunder

Ale
rudenstam
accedo
Eton
Fagerhult
polarpumpen
Linkon
infobric
Backer
fashionave
Mogul
Markis
Nordic plastic group
belysningsdesign
Awesome group