Kunder som utvecklat sina affärsprocesser

I all kontakt med våra kunder har vi som mål att förenkla och effektivisera affärsprocesserna med smarta och innovativa lösningar. Här kan du läsa om några av våra kunder som nu fått ordning och reda på sina affärer med våra systemlösningar

Kontakta oss
Säljprocessen

Kundcase

PLM Group

Big Bang när PLM gick över till Microsoft Dynamics 365

Big Bang när PLM valde en strategisk plattformslösning och gick över till Microsoft Dynamics 365.

Formpipe

Så fick Formpipe bättre datainsikter och uppföljning med analysverktyget Power BI.

HMS Networks

HMS_kundcase

Så tog HMS hjälp av Dynamics Marketing för att koppla ihop sitt process-flöde med webben för att kunna standardisera och strukturera sin marknadsföring.

Fastighets AB Balder

Så hittade Balder smidigare vägar för att spara och hitta information i sina verksamhetssystem med hjälp av Dynamics 365.

Extenda Retail

Kundcase ENdeavor - Så samlade Extenda alla sina bolag i samma ERP-lösning

Extenda Retail är en ledande leverantör av kassalösningar för retail-bolag. De behövde hjälp med att migrera tre olika bolag, i två länder, till en och samma ERP-lösning – valet föll på Dynamics 365 Business Central.

Jetshop

Jetshop förenklar arbetet för sina medarbetare genom att samordna sälj-, projekt- och finansprocesserna med hjälp av Endeavor Process och samtidigt uppdatera UI-gränssnittet.

CTC/Enertech

När CTC ville ha ett nytt CRM-system som skulle underlätta frigörandet av tid och skapa struktur så föll valet på Microsoft Dynamics 365.

Uvån Hagfors Teknologi

Uvån

I takt med UHTs snabba tillväxt uppstod ett behov av bättre affärsstöd med minskad manuell hantering. Valet föll på molnbaserade Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Ale Kommun

Ale Kommun har förbättrat samarbetet och blivit proffsigare genom ett komplett ärendehanteringssystem i Dynamics 365-miljö.

Optidev

Flexibilitet och långsiktighet var avgörande när Optidev valde Microsoft Dynamics 365 som systemlösning. Med integration till Microsoft Dynamics NAV och QlikView för Business Intelligence har Optidev fått en helhetslösning som kan växa och utvecklas i samma takt som företaget.

IP-Only

ip-only-mini

Automatiseringen som IP-Only fick med Microsoft Dynamics CRM gjorde att de kunde minska administrationen och få en bättre kontroll och uppföljning.

Markslöjd

Effektivitet, frihet och spårbarhet var de direkta effekterna när Markslöjd efter ett gediget bakgrundsarbete valde Microsoft Dynamics 365 som sitt CRM-system.

Maurten

Tillsammans med Endeavor och den digitala byrån Star Republic har Maurten på kort tid lanserat en global e-handelssite tajt integrerad med Dynamics NAV och en helautomatiserad tredjeparts logistiklösning.

Tingstad

Tingstad_mini

Mobiliteten som Tingstad papper fick efter Endeavors systemlösning har gett deras säljare en smidigare tillgänglighet att kunna samla och söka information innan, under och efter kundbesök.

Constructor

Constructor_mini

Samarbetet mellan Constructor och Endeavor resulterade i en framgångsrik marknadsföring med smart marknadsstöd.

Kunder

Ale
Eton
Fagerhult
polarpumpen
Linkon
Backer
belysningsdesign
Awesome group