Lediga jobb:

Gör karriär hos Endeavor

Är hjälpsamhet, engagemang, glädje och nytänkande ord som passar in på dig och som är viktiga för den arbetsplats du vill ha?
Då ska du söka någon av nedanstående tjänster!

Om oss Vad vi gör
Erfaren projektledare till Endeavor

Erfaren projektledare

Som projektledare kommer du att arbeta både med implementerings- och förvaltningsprojekt från förstudie till leverans. Du kommer att driva flera parallella projekt av olika storlek där du hjälper våra kunder att effektivisera och systematisera sina verksamheter genom smarta digitala lösningar.

Jobba med BI på Endeavor

Vill du vara med på Endeavors satsning inom Business Intelligence?

I rollen kommer du att vara en viktig del i Endeavors satsning inom Business Intelligence. Du får en avgörande roll i arbetet med Microsoft Power BI och Machine Learning hos våra kunder där din erfarenhet och förmåga för att skapa grymma lösningar blir ovärderlig. På det stora hela kommer du, tillsammans med våra kunder, att bygga lösningar som hjälper organisationen att bättre se, förstå och agera utifrån sin data.

Jobba som systemutvecklare på Endeavor

Systemutvecklare – Microsoft Dynamics

I rollen som systemutvecklare här på Endeavor arbetar du både med implementationsprojekt av affärssystem hos nya kunder, samt assistans och vidareutveckling av befintliga kunder. I implementationsprojekten ligger fokus på den tekniska lösningen samt utvecklingen av kundunika anpassningar. Du kommer även att bygga integrationer mellan affärssystemet och omkringliggande system.

Jobba som applikationskonsult på Endeavor

Applikationskonsult Business Central – fokus på ekonomiprocesser

I denna tjänst kommer du att leverera smarta digitala lösningar till våra kunder inom affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central. Du kommer att arbeta fokuserat med olika kunders ekonomiprocesser både i implementationsprojekt för nya kunder samt vidareutveckling av befintliga. Du är delaktig i hela projekt, från förstudie till uppsättning, utbildning och har en nyckelroll i att ta fram lösningarna.

Senior Applikationskonsult CRM

I denna tjänst kommer du att leverera smarta digitala lösningar till våra kunder i Microsoft Dynamics 365. I rollen som applikationskonsult kommer du att arbeta med implementationsprojekt för nya kunder samt förvaltning och vidareutveckling av befintliga. Du är delaktig i hela projekt, från förstudie till uppsättning och utbildning och har en nyckelroll i att ta fram lösningar.

Spontanansökan på Endeavor

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av nya kollegor. Hittar du inget ledigt jobb som passar just dig och är intresserad av att jobba som konsult, utvecklare, projektledare eller säljare hos oss?
Skicka då in en spontanansökan – du behöver inte ens bifoga ett CV. Snabbt och enkelt direkt på din dator eller telefon!

Inga resultat med den här filtreringen...

Möt våra medarbetare

Lovisa Lissborg Nordenskiöld

Affärsarkitekt

Affärsarkitekt som uppskattar frihet och utvecklingsmöjligheter.

Läs mer

Henrik Steen

BI-konsult & Lösningsarkitekt

BI-konsult som vill lösa kundens problem med nya, tekniska lösningar.

Läs mer

Patric Lindén

Systemutvecklare

Systemutvecklare som vill hitta enkla lösningar på komplexa problem.

Läs mer

Daniel Björkman

Applikationskonsult

Applikationskonsult som gillar flexibilitet och hjälpsamhet.

Läs mer