Arbeta-på-Endevor-systemlösingar-microsfoftdynamics365

Uppskattar friheten och utvecklingsmöjligheterna

Lovisa Lissborg Nordenskiöld

Roll: Affärsarkitekt
Utbildning: Kandidatexamen i Systemvetenskap, Lunds Universitet

Lovisa ville inte missa de möjligheter som kom med att Endeavor var ett helt nystartat bolag när hon började för 5 år sedan. Att idag kunna utveckla och driva våra kunderbjudanden, med fokus på att frigöra tid för våra kunder, så blir möjligheterna för nya spännande uppdrag oändliga.

Hur har din utveckling på Endeavor sett ut?

Jag började som applikationskonsult för att lära mig produkterna ifrån grunden. Efter ett par år så började jag driva projekten som projektledare och lösningsarkitekt, då hade jag mycket nytta av min tidigare roll som applikationskonsult. Idag har jag en ny roll som affärsarkitekt där jag driver och förbättrar våra affärer och erbjudanden.

Eftersom jag har en tydlig bild av vart jag vill så har min arbetsgivare kunnat stötta mig att utveckla de färdigheter som behöves för att jag skulle lyckas uppnå mina mål.

Vad gör att du trivs med ditt jobb?

Kreativiteten som man får ha på ett bolag där inte alla ramar och regler ännu finns, att påverka resultat och metoder samt att du aldrig vet vad som väntar bakom nästa Techtrend. Och våra grymma konferensresor, såklart!

En annan viktig del är att jag har friheten att bestämma över min egen tid vilket gör att jag har tid för familjen på ett helt annat sätt än om jag hade haft fasta tider från 8 – 17 varje dag.