Arbeta-på-Endevor-systemlösingar-microsfoftdynamics365

Uppskattar friheten och utvecklingsmöjligheterna

Lovisa Lissborg Nordenskiöld

Roll: Affärsarkitekt
Utbildning: Kandidatexamen i Systemvetenskap, Lunds Universitet

Lovisa ville inte missa de möjligheter som kom med att Endeavor var ett helt nystartat bolag när hon började här 2014. Att  kunna utveckla och driva våra kunderbjudanden, med fokus på att frigöra tid för våra kunder, gör möjligheterna för nya spännande uppdrag oändliga.

Hur har din utveckling på Endeavor sett ut?

Jag började som applikationskonsult för att lära mig produkterna ifrån grunden. Efter ett par år gick jag över till att roller som projektledare och lösningsarkitekt, där jag haft mycket nytta av min tidigare roll som applikationskonsult. Idag har jag en ny roll som affärsarkitekt där jag driver och förbättrar våra affärer och erbjudanden.

Eftersom jag har en tydlig bild av vart jag vill har min arbetsgivare kunnat stötta mig att utveckla de färdigheter som behövs för att jag skulle lyckas jobba mot och uppnå mina mål.

När lämnar du en arbetsdag och känner dig oslagbar?
När vi startar ett projekt som både jag, kunden och projektteamet känner sig exalterade över. Gärna inom ett nytt och spännande område som vi har många bra idéer om och som kommer att ge högt värde för kunden. Inte ett projekt där konsulterna går i ”auto-läge”.

Vad gör att du trivs med ditt jobb?

Kreativiteten som kommer från att samarbeta med innovativa kollegor och kunder, att kunna påverka resultat och metoder och att man aldrig vet vad som väntar bakom nästa Techtrend. Och våra grymma konferensresor, såklart!

En annan viktig del är att jag har friheten att bestämma över min egen tid vilket gör att jag har tid för familjen på ett helt annat sätt än om jag hade haft fasta tider från 8 – 17 varje dag.