Arbeta-på-Endevor-systemlösingar-microsfoftdynamics365

Uppskattar friheten och utvecklingsmöjligheterna

Lovisa Lissborg Nordenskiöld

Roll: Applikationskonsult och projektledare
Utbildning: Kandidatexamen i Systemvetenskap, Lunds Universitet

Lovisa ville inte missa de möjligheter som kom med att Endeavor var ett helt nystartat bolag när hon började för snart 5 år sedan. Att få vara med och påverka och driva arbetet framåt är något som hon ständigt får utveckla i sitt arbete med implementationer av Microsoft Dynamics 365.

Hur har din utveckling på Endeavor sett ut?
Att arbeta i projektform och som projektledare har alltid varit min ambition. Jag tycker om att ha helhetsperspektivet och ta ansvar för både leveransen och kunden. Eftersom jag hade en klar bild av vad jag ville så har min arbetsgivare kunnat hjälpa mig att utveckla de färdigheter som behöves för att jag skulle lyckas uppnå mina mål.

Vad gör att du trivs med ditt jobb?
Flexibiliteten, människorna och att det inte finns några rutindagar. Och våra grymma konferensresor, såklart!

Alla trevliga kollegor är självklart en stor faktor till att jag trivs men främst är det nog alla underbara kunder som gör att jag tycker så mycket om mitt jobb. Att vara med vid det förändringsarbetet som dagligen sker i kontakten med kund ger så mycket energi och gör att jag ständigt utmanas i mitt arbete och att ingen dag är den andra lik.

En annan viktig del är att jag har friheten att bestämma över min egen tid vilket gör att jag har tid för familjen på ett helt annat sätt än om jag hade haft fasta tider från 8 – 17 varje dag.