Allt för din lönsamhet

Endeavor erbjuder effektiva CRM- och affärssystem för företag inom tillverkning och tjänster. Sedan starten har vi levererat mer än 200 systemimplementioner till en mängd olika branscher, såväl nationellt som internationellt. Vi underlättar för din verksamhet, antingen som fullservicepartner i alla delar av processen eller som specialistpartner inom utvalda delar. Nedan läser du mer om vad vi kan göra för din affär.

Kontakta oss Våra produkter

Affärsutveckling genom förenklande systemlösningar

Våra affärssystemlösningar driver och förenklar din affärsverksamhet genom effektivare processer för fältservice, projektförsäljning samt projekt- och tidrapportering. Vi har flera valmöjligheter inom vårt bassortiment, som utgörs av Microsoft Dynamics 365, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Power BI, QlikView och Microsoft Office 365.

Pedagogisk projektledning och utbildning

Vi har lång erfarenhet av att projektleda och implementera systemlösningar, i såväl stora som små organisationer. Oavsett förkunskaper utbildar vi pedagogiskt din personal i det nya systemet. Detta görs enligt vår egen implementationsmetodik, EPM som vi ständigt förädlar genom nya insikter från våra uppdrag.

Följsam support och verksamhetsutveckling

En viktig del i vår leverans av CRM- och affärssystem är vår problemlösande och trygghetsskapande support och kundutveckling. När vi går i drift med din systemlösning engagerar vi oss i din kundupplevelse genom allt ifrån mindre supportärenden till större projekt som hjälper din verksamhet att utvecklas.

Utveckling av befintliga system- och applikationer

Vi erbjuder även rena utvecklingsuppdrag av befintliga system och applikationer där vi tar ansvar för hela processen; från behovsanalys till implementerat system.

Vill du veta mer?

Endeavor Michel

Michel Maniscalchi

Vice VD/Försäljning

Kontakta Michel om du vill diskutera digital strategi och hur en systemlösning kan implementeras hos ditt företag.

michel.maniscalchi@endeavor.se
+46 735 19 88 01