Engagerad utvecklare som brinner för BI

Utvecklare BI till Göteborg, Stockholm och/eller Jönköping

 

Brinner du för att analysera data och hitta lösningar som kan underlätta för andra? Har du erfarenhet av BI och tycker om att jobba med kunder i olika branscher? Då är du förhoppningsvis vår nya kollega!

Många av våra kunder efterfrågar enklare sätt att analysera sin data men också hur man kan dela och använda sig av denna på ett enkelt och lättöverskådligt sätt.

Därför söker vi nu nya kollegor som vill vara med och bygga upp ett nytt affärsområde inom Power BI på Endeavor. Som utvecklare kommer du att jobba med Microsofts produkter och bli en viktig del i att effektivisera och förenkla affärsprocesser för våra kunder.

Om rollen

Som utvecklare kommer du arbeta med implementationsprojekt hos nya och befintliga kunder där du blir ansvarig för den tekniska lösningen samt utveckling av kundunika anpassningar.

Samarbetet med våra kunder är mycket tätt och utvecklande. En viktig del i arbetet är att föreslå förbättringar, verksamhetsförändringar samt att utveckla systemet för att effektivisera kundens verksamhet.

Vem är du?

  • Lösningsfokuserad
  • Professionell och kommunikativ
  • Lagspelare
  • Duktig på att omsätta krav till tekniska lösningar
  • Nyfiken och vill ständigt lära mer

Dessutom har du ambitionen att vara en av landets vassaste utvecklare!

För att passa för rollen ser vi att du har:

  • Relevant teoretisk utbildning.
  • Tidigare erfarenhet av Power BI eller liknande BI-verktyg (som QlikView/Sense eller Tableau).
  • Erfarenhet av att ha arbetat som konsult och i nära relation till kund och kollegor.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas när vi hittar rätt person som med engagemang och nyfikenhet vill ha roligt och utvecklas på jobbet tillsammans med oss, men senast 18 februari.

Att vara en del av Endeavor

Som medarbetare på Endeavor blir du del i ett framgångsrikt och snabbt växande företag. Vi jobbar hårt för att du ska tycka det är kul att gå till jobbet och främjar en sund balans mellan jobbet och fritiden. Du har en stor frihet att själv strukturera ditt arbete samtidigt som arbetsuppgifterna i sig kräver att du håller dig uppdaterad inom den teknologiska utvecklingen. Du blir mycket inflytelserik i din roll men är aldrig ensam. Vi hjälps alltid åt och du uppmuntras ständigt att prova nya vägar.

Du kommer hamna i en kreativ miljö i centrala lokaler tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor. Du får förutsättningarna att utvecklas i din yrkesroll och gillar att ta dig an nya utmaningar. Du tar ansvar för dina projekt och är lyhörd för kundens behov. Du har en positiv energi och uppskattar en rolig aktivitet tillsammans med kollegorna.

Kort om Endeavor

Endeavor effektiviserar och förenklar affärsprocessen genom smarta digitala lösningar. Sedan 2013 har vi implementerat mer än 200 system, nationellt som internationellt, för kunder inom många branscher. Med teknisk kompetens, lång erfarenhet och hög hjälpsamhetsfaktor sköter vi allt från behovsanalys till systemimplementation och support.

 

Vill du ha mer information, kontakta:

Margaretha Noll
margaretha.noll@endeavor.se
+46 735 19 88 10