Ording och reda med Endeavor

Vi söker dig som inte kan allt!

Endeavor verkar i en bransch som ligger i framkant inom den digitala revolutionen. Här skapas mycket av det som för den digitala utvecklingen framåt; avancerade CRM- och affärssystem för Big data, appar, Internet of things, Machine Learning Robots och mycket annat. Som medarbetare hos Endeavor i Göteborg, Stockholm eller Jönköping blir du en viktig del i utvecklingen av det uppkopplade samhället.

Frihet över ditt eget arbete

Vi vet att du kommer utvecklas på Endeavor. Här får du stor frihet att själv strukturera ditt arbete samtidigt som arbetsuppgifterna i sig kräver att du håller dig uppdaterad inom den teknologiska utvecklingen. Du blir mycket inflytelserik i din roll men är aldrig ensam. Vi hjälps alltid åt och du uppmuntras ständigt att prova nya vägar och att våga misslyckas för att kunna lyckas. På Endeavor jobbar vi hårt för att du ska tycka det är kul att gå till jobbet och främjar en sund balans mellan jobbet och fritiden.

Vi söker dig som inte kan allt

Vårt arbetslag består av drivna och glada personer som på ett strukturerat sätt tar fram och administrerar smarta systemlösningar till våra kunder. Vi är tekniskt mycket skickliga och älskar att testa nya idéer. När vi nyanställer söker vi dig som har en stark vilja att lära dig nya saker. Som är ambitiös och vill framåt i dina projekt samtidigt som du är lyhörd för kundens behov. Vi söker dig som ser jobbet som en fantastiskt rolig och utvecklande del av livet.

Vi är vår kultur

Vi på Endeavor har tillsammans arbetat fram de ord vi tycker beskriver oss bäst – engagemang, hjälpsamhet, glädje och nytänkande. Ord som genomsyrar hela vår verksamhet – oavsett om du träffar oss som kund eller arbetar här. Genom att ta sig an nya utmaningar med ett glatt sinne, ställa upp för varandra och hela tiden tänka ”ingenting är omöjligt” skapar vi en inkluderande och positiv kultur, helt enkelt en arbetsplats där man vill vara!

Värdeord Endeavor

Möt några av våra medarbetare

Lovisa

Affärsarkitekt som uppskattar friheten och utvecklingsmöjligheterna

Läs om Lovisa här
Arbeta-på-Endevor-systemlösingar-microsfoftdynamics365

Patric

Systemutvecklare som ser sina kollegor som glädjespridande tävlingsmänniskor

Läs om Patric här
Arbeta-på-Endevor-systemlösingar-microsfoftdynamics365

Daniel

Applikationskonsult som uppskattar flexibilitet och hjälpsamhet

Läs om Daniel här