Ording och reda med Endeavor

Endeavor skapar ordning och reda i affärerna

Endeavor systematiserar, effektiviserar och förenklar kundens affärsprocess genom smarta digitala lösningar. Våra innovativa tjänster och produkter är en trygg väg mot en högre produktivitet och en ökad lönsamhet. 

Integrerar CRM- och affärssystem

Våra lösningar och paketeringar riktar sig främst till tillverkningsindustrin, tjänstebolag, offentlig verksamhet samt retail. Inom dessa branschsegment har vi en lång erfarenhet av att sy ihop kostnadseffektiva helhetserbjudanden där våra kunders affärsrelationer och affärsprocesser samlas i ett enkelt och flexibelt system.

Sparar tid och pengar åt våra kunder

Vi integrerar kunders CRM med dess affärssystem och stödjer därmed hela processen från marknad till sälj och uppföljning. Metodiken sparar både tid och pengar samt ger en bättre verksamhetskontroll med bättre prioriteringar och en automatisering av logistikprocessen som följd.

Användarvänliga produkter och tjänster

Endeavor arbetar med välkända produkter och tredjepartsprodukter som ligger i framkant på marknaden sett till innovation, stabilitet och användarvänlighet, vare sig du behöver en branschnischad helhetslösning eller add-ons till din befintliga CRM.

Med driv och intresse för framtiden sedan 2013

2013 grundade fem personer Endeavor med ambitionen att använda den samlade kompetensen till att göra verklig skillnad i den digitala revolutionen. Sedan dess har vi på Endeavor levererat mer än 200 systemimplementioner till en mängd olika branscher, såväl nationellt som internationellt. Antingen som fullservicepartner i alla delar av processen eller som specialistpartner för utvalda faser.

Sedan mars 2018 ingår vi, tillsammans med CRM Partners, Pulse Business Solutions och AXtension, i CRM Partners Group. Våra gemensamma verksamheter och lösningar bygger broar mellan kundens alla avdelningar och säkerställer att hela organisationen är fokuserad på kunden. Från våra kontor i Europa jobbar över 500 medarbetare för att skapa en unik kundupplevelse.

Enkelhet och hjälpsamhet

Endeavor har hela tiden drivits av enkelhet och hjälpsamhet samt varit bra på att driva projekt på tid och budget. Kombinationen av ett stort tekniskt kunnande, nyfikenhet på framtiden och ett starkt engagemang i våra kunders vardag gör att vi alltid testar nya lösningar. Vi gör helt enkelt allt för att vara en engagerad och följsam partner för våra kunder från behovsanalys till systemimplementation och support.