Endeavor skapar ordning och reda i affärerna

Vi är din guide när du vill genomföra din digitala transformation tryggt, effektivt och lönsamt.

Kontakta oss Vår kultur
Endeavor, trivas på jobbet

Om oss

2013 grundades Endeavor med ambitionen att göra verklig skillnad i den digitala revolutionen. Erbjudandet: att systematisera, effektivisera och förenkla kundens affärsprocess genom smarta digitala lösningar. För att på så sätt ge företag verktyg att nå en en högre produktivitet, nöjdare kunder och en ökad lönsamhet.

Idén är att integrera kundens CRM med dennes affärssystem för att på ett användarvänligt sätt kontrollera hela processen från marknad till sälj och uppföljning. Något som sparar tid och pengar men som också möjliggör bättre prioriteringar och automatisering av logistiken.

En del av Fellowmind

Sedan 2018 är Endeavor en del av Fellowmind. Bolagskoncernen ser relationer mellan människor som kärnan i en digital framtid. Tillsammans med våra kollegor från CRM Partners, Pulse, Axtension, Orango, EcraftProactiveBonair, DQC, Daxiomatic och Axon utgör vi ett holistiskt erbjudande – där teknologi möjliggör meningsfulla relationer. Och där digitala interaktioner görs och känns mer mänskliga, intuitiva och personliga.

Fellowmind bildades år 2005 och har växt till en grupp med kontor i Tyskland, Nederländerna, Polen, Danmark, Sverige och Finland, med 1500 anställda och en total omsättning på strax över 200 miljoner euro. Läs mer på www.fellowmindcompany.com

Endeavor – utsedd till en av världens mest strategiska

Idag har vi lång erfarenhet av att sy ihop kostnadseffektiva helhetserbjudanden till främst tillverkningsindustrin, tjänstebolag, offentlig verksamhet, fastighetsbranschen samt retail. Och sedan starten har vi levererat hundratals systemimplementationer såväl nationellt som internationellt. Antingen som fullservicepartner i alla delar av processen eller som specialistpartner för utvalda faser.

Sju år i rad har vi blivit invalda i Microsoft Dynamics Inner Circle, vilket gör oss till en av världens mest värdefulla och strategiska Microsoft-partners. För dig gör vi allt för att vara en trygg, kunnig och engagerad partner i din digitala resa.

 

Endeavor David A

David Axelsson

VD

Kontakta David när du behöver hjälp att hitta lösningar som effektiviserar och förenklar din vardag.

david.axelsson@endeavor.se
+46 735 19 88 00